Virtual Reality

Tijdend mijn trip naar Seattle heb ik ook een paar VR foto’s gemaakt. Je kunt deze hieronder bekijken.

 


De lobby van het Hyatt Regency in Bellevue


Het parkeerterrein bij de Boeing fabriek.

 

De reis naar en aankomst in Seattle

Op zaterdag 28 januari ging de wekker al om 5:00, want we moesten om 6 uur de auto in richting Schiphol. Nadat ik begin december vorig jaar al te horen had gekregen dat ik naar TechReady, een intern Microsoft congres, mocht afreizen in februari 2017, heb ik na overleg met mijn manager ook toestemming gekregen om voorafgaand aan TechReady ook een training te mogen volgen. De training vindt plaats op de Microsoft Campus in Bellevue (net ten oosten van Seattle) en duurt de hele week (van maandag 30 januari t/m vrijdag 3 februari).

De week erna vindt TechReady plaats, dus alles bij elkaar ben ik dus 14 dagen in de Verenigde Staten. Dit betekend overigens dat ik ook tijdens mijn verjaardag in de VS zal zijn (dat is dus op 10 februari, voor de mensen die dat niet weten).

Lees meer

Van waterval tot Sushi

Het gevolg van het ‘vroeg’ gaan slapen is dat je dan de volgende ochtend ook weer erg vroeg wakker wordt. Nu werd ik om 4:00 wakker, maar aangezien ik dat wel heel erg vroeg vond ben ik toch nog even blijven liggen tot iets na 5en. Aangezien het in Nederland dan alweer 14:00 in de middag is heb ik maar even met het thuisfront gebeld. Hierna even lekker gaan douchen en toen dacht ik dus te kunnen ontbijten. Toen ik de deur van de hotelkamer opendeedt lag er gewoon een krant voor de deur.

20170129_053917

Lees meer

Training op de Microsoft Campus

Na twee dagen de toerist uitgehangen te hebben was het op maandag eindelijk tijd voor de pre-conference training in Gebouw 92 op de Microsoft Campus. Aangezien ik niet helemaal wist hoe druk het op de weg zou zijn ben ik rond half 8 vertrokken. Volgens de navigatie was het ongeveer 10-15 minuten rijden met als gevolg dat ik al rond 7:45 het campus terrein op reedt. Voor de mensen die het niet kennen. De Microsoft Campus is zowat een klein dorp in/bij Redmond (iets ten oosten van Seattle). Nadat ik de auto heb geparkeerd heb ik natuurlijk eerst nog een paar foto’s gemaakt.

Lees meer

De Microsoft Campus

Zoals ik de vorige keer al schreef heb ik, voorafgaand aan TechReady 14, deelgenomen aan een zogeheten pre-conference training. Na twee dagen lang de toerist te hebben uitgehangen, was het op maandag 30 januari tijd voor een vol trainingsprogramma. Nu valt er over de training zelf niet zoveel interessants te vertellen, maar ik wil nog wel graag een paar foto’s met jullie delen van zaken die mij zijn opgevallen.

Ik had al gehoord dat je op de Commons ook een voetbalveld….

Lees meer

Weekendje Boeing en de Premium Outlets

Ik was de volgende dag (4 februari) al vroeg uit de veren, want ik wilde voor 10 uur uitgechecked zijn. Nu was vroeg een beetje relatief, aangezien ik de hele week rond 6:00 opgestaan was en vandaag de wekker dus pas om 8:30 ging. Maar goed, toen ik wakker werd ben ik snel gaan douchen en heb me aangekleed. Hierna heb ik voor de laatste keer deze week genoten van de Full Breakfast Experience.

 20170204_085907

Lees meer